Predavanja v Dravogradu navdušila poslušalce

Na povabilo Krščanske adventistične cerkve Dravograd je pastor Zmago Godina vsako sredo med 24. septembrom in 22. oktobrom v Mestni knjižnici Dravograd predaval o Življenju brez obžalovanja. Občinstvo je s predavanji pod naslovi Bodite to, kar ste! Manj delajte! Izrazite čustva! Ostanite povezani s prijatelji! Dovolite si biti srečni! vabil, naj živijo brez obžalovanj.

Navduševal je s pomembnimi, preprostimi, učinkovitimi in navdihujočimi življenjskimi dejstvi, resničnimi zgodbami in slikovitimi prikazi, ki so zbranim v prepolni predavalnici knjižnice vsak teden odstirali vse večji vpogled v to, kako izboljšati svoje življenje ter kako se odzvati na te pozive in uresničiti svoja pričakovanja, povezana z njimi.

Odzivi udeležencev so priča, da se danes veliko ljudi vrti v začaranem krogu preveč bežečega, nezadovoljnega življenja, v katerega se nehote ujamejo. Verjamem, da je v ljudeh ob vsakem predavanju zagorela iskrica upanja, ki jo je prineslo spoznanje, da morajo za srečo v svojem življenju poskrbeti sami. Hvala Bogu za to spoznanje!

Vseh pet predavanj je posnela lokalna televizija, zato si bo predavanja v doglednem času možno ogledati tudi preko spleta.